Biografija

Ines se glazbom počela baviti kao četverogodišnjakinja kada su je roditelji upisali u glazbeni vrtić i zbor. Nije znala niti čitati, ali je pjevala „iz petnih žila”. U petoj je godini počela svirati klavir, a pohađala je osnovnu i srednju glazbenu školu. Njezin se prvi samostalni pjevački nastup zbio sasvim slučajno kada se djevojka, čiju je izvedbu trebala pratiti na klaviru, razboljela pa je Ines umjesto nje otpjevala „Panis Angelicus“. Publika je bila oduševljena, a Ines je shvatila da je glas njezin pravi instrument. Otada neprestano nastupa pred publikom. Kao pobjednica natjecanja za mlade pjevače u Istri osvojila je duet s Michaelom Boltonom, a nakon preseljenja u Zagreb počela je pjevati kao prateći vokal Natali Dizdar i Saše Lozara te benda Mayalesa.

Ines ima 27 godina i studira menadžment na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Prije toga završila je studij fizioterapije, a planira upisati i psihologiju. Rado organizira TEDx konferencije, a voli i putovati, kuhati te surfati.

Na The Voice se prijavila na nagovor prijateljice. Ističe da pjevanje u njoj izaziva golemu snagu kojom se povezuje sa svima oko sebe.   

Natjecatelji iz tima

Jakob Grubišak
Ružica Čović
Bernarda Bobovečki
Karlo Vudrić
Leon Gospodarić
Karla Ban
Karla Ana Sabljak
Denis Knežević
Vjekoslav Banovčić
Povratak na vrh