Biografija

Glazba je Bernardi životni poziv kojemu se uvijek vraćala. Bernarda pjeva, svira gitaru i stvara vlastite pjesme koje dosad nije objavila. U glazbenoj industriji posebno se divi Lani del Rey, Josipi Lisac i Goranu Baretu, ali ne postoji nijedan glazbenik kojemu bi voljela nalikovati. Zvukom i pojavom glazbi želi dati svoj poseban i novi pečat. Pjevanjem se, inače pomalo povučena Bernarda, rješava svih strahova i potpuno se otvara publici. Najviše se pronalazi u blues, soul i country glazbi.

Ova 20-godišnjakinja iz Slavonskog Broda voli crtati, pogotovo odjeću. Oduvijek joj je najdraži hobi bio kombiniranje boja i modnih stilova s detaljima na odjeći jer je tako stvari mogla oblikovati kako je željela.

Nakon sudjelovanja u jednom televizijskom natjecanju, glazbu je malo zanemarila. Kada je vidjela da su otvorene prijave za The Voice, „snovi su opet pokucali na vrata” i znala je da se ponovno mora okušati u svojoj najvećoj ljubavi - pjevanju. „Možemo odustati od nekih stvari, ali te stvari ne moraju odustati od nas”, misao je kojom će se u natjecanju voditi do samoga kraja.

Natjecatelji iz tima

Jakob Grubišak
Ružica Čović
Karlo Vudrić
Leon Gospodarić
Ines Nožica
Karla Ban
Karla Ana Sabljak
Denis Knežević
Vjekoslav Banovčić
Povratak na vrh