Ivan

Najpopularniji predstavnik mlađe generacije rockera i frontmen jedne od najuspješnijih domaćih rock-sastava Vatra, u trećoj sezoni ponovno će se okušati kao mentor - Ivan Dečak.

Biografija

S više od 100 nastupa godišnje, 10 studijskih albuma, rasprodanom dvoranom Lisinski i hitom Tango, koji više od 25 tjedana nije silazio s vrha top liste najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj, može se pohvaliti jedino Ivan Dečak, koji u trećoj sezoni želi samo jedno - pobjedu svog tima. Sebe naziva dječakom iz susjedstva, a tako i pristupa glazbi. Zajedno s grupom Vatra polako je i sigurno gradio svoj zvuk te dokazao da se trud i upornost itekako isplate. Uspješna karijera duga 20 godina to i dokazuje, a rasprodani koncerti i publika koja sve pjesme pjeva u glas dodatno su zadovoljstvo. Vatra svoju popularnost dokazuje i na internetskim platformama gdje su pjesme Tremolo, Nama se nikud ne žuri, Saturn preslušane više milijuna puta. Iako s kolegicom Vannom dijeli ljubav prema nogometu, s Massimom glazbenu suradnju, a s Gobcem glazbeni žanr, jedno je sigurno - Ivan Dečak svoje natjecatelje neće dijeliti ni s kime.

Mentorski tim

Mentor Ivan Dečak za savjetnike u stvaranju savršeno-nesavršenog tima odabrao je pjevača i tekstopisca Aljošu Šerića te pjevačicu Antoniu Matković Šerić. 

 → Saznajte više o mentorskom timu

Natjecatelji u timu

Jakob Grubišak
Ružica Čović
Bernarda Bobovečki
Karlo Vudrić
Leon Gospodarić
Ines Nožica
Karla Ban
Karla Ana Sabljak
Denis Knežević
Vjekoslav Banovčić
Povratak na vrh