12.12.2019.

Tim Massimo - upoznajte mentorski tim

Podijeli

Ljepotu muziciranja, uz mentora Massima, na kandidate treće sezone The Voicea prenosit će i pjevačica Valerija Nikolovska te glazbeni producent, aranžer, tekstopisac i skladatelj Predrag Martinjak.

Valerija Nikolovska se tijekom 25-godišnje karijere bavila bluesom, gospelom, acid jazzom, jazzom, funkom i soul glazbom. Glazbeno iskustvo gradila je pjevanjem u sastavima Songkillers, Mayales i mnogim drugima, a imala je prilike surađivati i s Josipom Lisac, Zdenkom Kovačiček, Matijom Dedićem, Majkama, Dinom Dvornikom. Njezin prvi samostalni album izašao je 2000. godine pod nazivom „The Bright side of The Blues“, a 2015. godine objavljen je album „Well Paid Girl“ kao djelo Tria LiVaDa u kojem trenutno nastupa sa suprugom Viktorom Lipićem. Valerija je i dobitnica nagrade Crni mačak za najbolji rock vokal, a može se pohvaliti i nominacijom za diskografsku nagradu Porin u kategoriji najboljeg ženskog vokala. S obzirom na to da trenutno uspješno plovi vodama glazbenog pravca new soul, spremna je za rad s kandidatima new sezone The Voicea.

Predrag Martinjak glazbenik je koji se već za vrijeme studiranja na Muzičkoj akademiji počeo zanimati za zabavnu glazbu, pop i jazz, a u tom razdoblju svirao je i glasovir u glazbenim skupinama Cubismo, Ritmo Loco i Songkillers. Iako se još može pohvaliti sa znanjem sviranja električne, akustične i bas-gitare te violončela i bubnjeva, P'eggy se trenutno prometnuo u jednog od najpopularnijih aranžera i glazbenih producenata u zemlji. „Suze nam stale na put“ autorsko je djelo Predraga Martinjaka i Massima koje je 19 tjedana provelo na vrhu službene nacionalne liste radijskog emitiranja domaćih singlova, dok na internetskim platformama broji milijunske preglede. Uz Massima, P'eggy je surađivao i s Ninom Badrić, Vannom, Markom Toljom, Jacquesom Houdekom, a sada je spreman i na suradnju s kandidatima u timu koji je okupio Massimo.

Povratak na vrh