12.12.2019.

Tim Vanna - upoznajte mentorski tim

Podijeli

Vanna je u svoju pjevačku momčad pozvala iskusne glazbene trenere - pjevačicu Djordjiju Palić i glazbenog producenta Gorana Kovačića.

Djordjija Palić je pjevačica i mentorica pjevanja, a kao prateći vokal radila je s nekim od naših najpoznatijih izvođača poput Gibonnija, Nine Badrić, Ivane i Marije Husar, Tonija Cetinskog. Glazbeni je put započela osnovnom i srednjom glazbenom školom, a nastavila kao članica i solistica zborova. Zahvaljujući tomu, nastupila je na brojnim zborskim natjecanjima diljem Europe i svijeta. U glazbenoj gospel skupini Fides godinama je bila glavni vokal. Djordjija je iskustvo studijskog snimanja i vokalnog aranžiranja počela stjecati već kao 15-godišnjakinja, a bogato znanje kao mentorica pjevanja prenosi i polaznicima škole pjevanja Husar&Tomčić.

Goran Kovačić glazbeni je producent. Upravo je on zaslužan za atraktivan, moćan i uvjerljiv zvuk koji krasi aktualni Vannin album „Izmiješane boje“. Goran je, kao aranžer i glazbeni producent, radio na pjesmama „U tebi“, „Loš trenutak“, „Kad smo se voljeli“, „Danas tebe slavim“, „Probaj“, a s pjesmom „Najbolji ljudi“ Vanna je odnijela i pobjedu na jubilarnom 65. Zagrebačkom festivalu. Goran je imao prilike surađivati s brojnim drugim poznatim glazbenicima, skladbe na kojima je radio često su nagrađivali i struka i publika, a on je uvijek znao kako ostaviti komadić sebe u svakoj noti koju je stvarao za druge. Isto će prakticirati i u radu s kandidatima treće sezone The Voicea.

Povratak na vrh