02.10.2019.

Upoznajte mentore 3. sezone The Voice Hrvatska

Podijeli

Ukupno 79 kandidata borit će se za za okret nove mentorske ekipe i razdoblje učenja i uživanja u glazbi na putu prema osvajanju titule najljepšega glasa Hrvatske.

Mentori treće sezone su Massimo Savić, Ivana Vrdoljak Vanna, Davor Gobac i Ivan Dečak koji ne kriju uzbuđenje zbog vrlo skorog početka snimanja emisija i okupljanja svojega 10-članog tima natjecatelja.

Massimo Savić devet puta proglašen je najboljim muškim vokalom osvojivši nagradu Porin, svojim baršunastim glasom život je podario pjesmama Sjaj u tami, Suze nam stale na put, Tišina, Iz jednog pogleda koje na internetskim platformama broje preko 19 milijuna pregleda, a čvrsto su vladale i vrhom radijskih top ljestvica. Za Massima pjevanje znači uvjeriti nekoga u priču koju izvodiš. Kojem će to kandidatu poći „za glasom“?

Vanna je glazbeni perfekcionist, uporna, zna što hoće i kakav glas traži. Da itekako zna što traži, potvrđuje njezina uspješna dugogodišnja solo karijera obogaćena s 11 albuma, ali i razdoblje iz grupe E.T. za koje se vežu bezvremenski hitovi Tek je 12 sati, Da ti nisam bila dovoljna . U njenoj su kolekciji 3 Porina za vokalnu izvedbu, a sve češće je i autorica svojih pjesama. Ovu strastvenu zaljubljenicu u nogomet zasigurno neće ništa omesti da svoj tim izvrsno pripremi te da im pomogne, da u „utakmici“ njihovog života, protivničkoj ekipi gol zabiju u posljednjoj minuti.

Od svoje 14-te godine znao je da će se baviti glazbom i od svoga sna nije odustao. Davor Gobac frontmen je grupe Psihomodo Pop koja se prva, s ovih prostora, pojavila na MTV-u te kao predgrupa svjetski poznatim Ramonesima, Iggy Popu, Stoogesima, Billy Idolu, Blondie. Glazbenik koji je tijekom cijele karijere ostao dosljedan svom zvuku i ljubavi prema rocku. Davor Gobac spreman je svojom karizmom oslikati nove pjevačke nade, a natjecatelji treće sezone The Voice-a, možda upoznaju i ozbiljnog mentora Gobca.

S više od 100 nastupa godišnje, 10 studijskih albuma, rasprodanim dvoranama i hitom Tango, koji više od 25 tjedana nije silazio s vrha top liste najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj, može se pohvaliti Ivan Dečak, koji u trećoj sezoni želi samo jedno – imati savršeno nesavršeni tim. Zajedno s grupom Vatra polako je i sigurno gradio svoj zvuk te dokazao da se trud i upornost itekako isplate. Iako s kolegicom Vannom dijeli ljubav prema nogometu, s Massimom glazbenu suradnju, a s Gobcem glazbeni žanr, jedno je sigurno - Ivan Dečak svoje natjecatelje neće dijeliti ni s kime.

Emitiranje nove sezone showa 'The Voice Hrvatska' kreće u subotu, 7. prosinca, i to uzbudljivim audicijama koje izazivaju veliku pozornost gledatelja i javnosti.

Povratak na vrh