12.12.2019.

Tim Ivan - upoznajte mentorski tim

Podijeli

Mentor Ivan Dečak za savjetnike u stvaranju savršeno-nesavršenog tima odabrao je pjevača i tekstopisca Aljošu Šerića te pjevačicu Antoniu Matković Šerić. 

Jednako uspješan kao glazbenik i odvjetnik – pjevač i tekstopisac, Aljoša se predstavio javnosti s prvim bendom – Ramirez, rock sastavom koji je bio dio tzv. novog vala hrvatske glazbe. Sada publiku i top liste osvaja s bendom Pavel. Ne doživljava se pjesnikom i smatra da postoji razlika između pisanja poezije i tekstova za glazbu. Inspiraciju pronalazi u emocionalnim odnosima, krivim shvaćanjima i neispunjenim očekivanjima, ponekad uz dozu ironije. Radi glazbu kakvu bi želio slušati. Osim za Ramirez i Pavel, radio je pjesme i za druge naše izvođače – Massima, Jelenu Radan, Meritas.

Antonia se od malih nogu u rodnom Splitu intenzivno bavila pjevanjem i plesom te je sudjelovala na brojnim dječjim festivalima, plesnim predstavama i mjuziklima, koji su obilježili njezino djetinjstvo. Od 2007., kada je u Zagrebu upisala Akademiju likovnih umjetnosti, bavi se profesionalno i suvremenim plesom, kojim se predstavljala i na svjetskim festivalima. Studentsko umjetničko razdoblje obilježili su joj ples, pjevanje i gluma, a za život je povremeno zarađivala i pjevajući obrade po zagrebačkim restoranima. Od 2012. godine pjevačica je grupe Pavel, što joj je donijelo i veliki medijski publicitet. 

Povratak na vrh