12.12.2019.

Tim Gobac - upoznajte mentorski tim

Podijeli

Mentor Davor Gobac u svoj je tim pozvao pjevačicu Ginu Victoriu Damjanović te glazbenog autora i producenta Srđana Sekulovića Skansija. Upravo će mu oni pomagati u radu s kandidatima, koje je za svoj tim Gobac odabrao na audicijama treće sezone The Voicea.

Gina Victoria Damjanović pjevačica je grupe Detour i radijska voditeljica. U svojoj dugogodišnjoj karijeri pjevala je u operi „Didona i Eneja“, mjuziklu „Godspell“, u brojnim glazbenim sastavima i ženskim klapama, a radila je i kao vokalni aranžer, prateći vokal te organizator festivala za mlade glazbenike. „Tko si zapravo ti?“ naziv je njezinog prvog singla, a „Zaljubila sam se“ prva je pjesma s grupom Detour koja je osvojila vrhove top ljestvica i milijunske preglede na online platformama. Gina i grupa Detour ponosni su vlasnici Porina za pjesmu godine i najbolju izvedbu grupe s vokalom. Jedno je sigurno, Gina će svoje iskustvo prenijeti na kandidate, a svojom željom za stalnim osobnim napretkom motivirat će ih da postanu najbolja verzija sebe.

Srđan Sekulović Skansi glazbi se u potpunosti prepušta za vrijeme studiranja, kada je bas gitaru svirao u punk-rock bendu dubrovačkih studenata Coma baby. Kao glazbeni producent radio je na preko 20 dokumentarnih serijala i filmova te s brojnim glazbenicima od kojih valja izdvojiti sastave Psihomodo Pop, Pavel, Ramirez te pjevače Massima, Tonija Cetinskog, Josipu Lisac i Dinu Dvornika. Autor je velikih hitova „Hipnotiziran“ i „Pelin i med“, a kao glazbeni producent albuma „Ćiribu ćiriba“ grupe Psihomodo Pop dobitnik je nagrade Porin u kategorijama album godine i najbolji album rock glazbe. Skansi je prošle godine po prvi puta u karijeri i otpjevao svoju pjesmu pod nazivom „Sad znaš“ te je tako najavio početak rada na samostalnom autorskom albumu.

Povratak na vrh