Info

Otkrij što je The Voice Kids Hrvatska

PORUKA RODITELJIMA

Dragi roditelji/zakonski zastupnici,

„The Voice Kids Hrvatska“ glazbeni je serijal koji se temelji na principima već poznatog „The Voice Hrvatska“.

Jednako kao i „odrasli“ Voice i ovaj – namijenjen djeci – ima natjecateljski karakter, ali mu je cilj u prvome redu promicati ljubav prema glazbi i pjevanju u poticajnom okruženju, kroz zabavu, druženje , ali i učenje.

U osnovi ovoga natjecanja je izbor najljepšeg glasa Hrvatske, ali nam je cilj svakome djetetu/sudioniku omogućiti najbolje glazbeno iskustvo.

Osnovni princip ovoga, jednako kao i izvornog formata, jest briga o svakom pojedinom natjecatelju.

„The Voice Kids“ je natjecanje u kojemu glazbeni znalci odlučuju o vokalnim sposobnostima i talentu vašega djeteta.

Čak i oni koji će prije finala napustiti natjecanje, otići će s osjećajem ponosa i osnaženi jer će ih se poticati i ohrabrivati da sebe vide kao iznimne mlade ljude koji su pokazali hrabrost i odvažnost samom prijavom u show.

Stoga – ako vaše dijete voli pjevati, ako želi pokazati koliko i zašto voli nastupati (na pozornici ili pred obitelji i prijateljima) – razmislite i zajedno donesite odluku o prijavi u „The Voice Kids Hrvatska“.

Prvi je korak najvažniji - a to je upravo ZAJEDNIČKA ODLUKA, vas i vašeg djeteta, o prijavi u The Voice Kids. Razgovarajte sa svojim djetetom, čujte njegove želje, razmišljanja, razloge zašto se želi prijaviti.

Važno je da odluka o sudjelovanju bude valjano komunicirana i zasnovana na djetetovim preferencijama i željama.

Znamo da je jedna od najvažnijih uloga roditelja zaštititi dijete. Ali ne dopustite da ga vaši osobni strahovi spriječe u stjecanju iznimnog životnog iskustva.

Nakon tog prvoga koraka, nakon što zajedno popunite prijavu, vaša je najveća uloga – biti mu podrška uvijek i na svakom koraku.

Cijeli tim stručnjaka pratit će vaše dijete u ovoj glazbenoj avanturi, ipak – vi ste njegova sigurna luka! Saslušajte ga, potaknite ga da vam iznese svoje dojmove, pomognite mu da riješi eventualne nedoumice, ali ni na koji način ne kritizirajte, ne inzistirajte, ne sugerirajte... Jednostavno – budite mu podrška.

Profesionalci iz različitih segmenata glazbene i televizijske produkcije, ali i psiholozi i pedagozi, bit će zaduženi za praćenje vašega djeteta kako bi mu osigurali sigurno i poticajno ozračje.

Zadatak, ali i želja cijele ekipe The Voice Kids Hrvatska jest pružiti vašem djetetu jedinstveno iskustvo razvoja njegova glazbenog talenta kroz učenje na profesionalan, zanimljiv, zabavan i motivirajući način.

Na tom putu natjecanje je samo jedna stepenica koja će pridonijeti doživljaju koji će pamtiti cijeloga života - sudjelovanje u svjetski poznatom televizijskom formatu i stvaranju prijateljstava koja će trajati zauvijek.

Zbog svega navedenoga, poslušajte želje i razloge svoga djeteta, zajedno donesite odluku, a potom zajedno popunite prijavu…

Čekamo vas i veselimo se svim novim mladim talentima i glasovima s kojima ćemo pjevati, učiti i družiti se!

Povratak na vrh