14.11.2014.

Tonyjevi savjetnici: Djordjija i Miro

Podijeli

Mentor Tony Cetinski za savjetnike u radu sa svojim kandidatima natjecateljima showa izabrao je glazbenog producenta i skladatelja Miru Buljana i  pjevačicu Djordjiju Palić.

„Čast mi je što sam pozvan u Tonyjev tim“, kazao je Miro koji je inače pratio strane produkcije The Voicea. „To je super show, na visokoj je razini, a vani je iznjedrio impresivne vokale“, dodao je i rekao kako se nada ta će tako biti i kod nas. S kandidatima će raditi kao što i inače radi svoj posao, a istaknuo je kako je važno da budu opušteni.

 

Presretna što je The Voice došao u Hrvatsku i počašćena što je dio Tonyjevog tima je i Djordjija Palić. „Bila sam iznenađena i sretna kad me Tony pozvao“, kazala je i dodala da se nada karizmatičnim i emocionalnim kandidatima spremnim na mnogo rada i truda.

 

Miro Buljan je skladatelj i producent koji je od početka glazbeničkog rada postao jednim od najboljih i najtraženijih i službeno najemitiranijih domaćih skladatelja zabavne glazbe. Znanje i iskustvo ugradio je u karijere mnogih naših uspješnih glazbenika. Osvojio je brojne Porine među ostalim za hit godine i producenta godine. Surađivao je s brojnim domaćim glazbenim zvijezdama među kojima je  i Tony Cetinski, kojemu je skladao i producirao brojne hitove. Iznimne suradnje ostvario je i s drugim popularnim izvođačima kao što su Divas, ET, Nina Badrić, Doris Dragović, Severina, Giuliano, Boris Novković, Toše Proeski i mnogi drugi. Prepjevi nekih njegovih pjesama našli su se na top ljestvicama europskih zemalja.  Od 2003. godine Miro Buljan je član Hrvatskog društva skladatelja.

 

Djordjija Palić je pjevačica i mentorica pjevanja, a kao prateći vokal radila je s nekim od naših najpoznatijih izvođača. Od Gibonnija, Nine Badrić, Ivane i Marije Husar, i mnogih drugih do Tonyja Cetinskog kojemu će u „The Voice – Najljepšem glasu Hrvatske“ biti važan vokalni suradnik. S Tonyjem je nastupila na brojnim koncertima u Hrvatskoj i regiji. Glazbeni je put započela osnovnom i srednjom glazbenom školom, a nastavila kao članica i solistica zborova. Zahvaljujući tomu, nastupila je na brojnim zborskim natjecanjima diljem Europe i svijeta. U glazbenoj gospel skupini Fides godinama je bila glavni vokal. Djordjija je iskustvo studijskog snimanja i vokalnog aranžiranja počela stjecati već kao petnaestgodišnjakinja, a bogato znanje je četiri godine kao mentorica pjevanja prenosila polaznicima škole pjevanja Husar&Tomčić.

 

Povratak na vrh