19.03.2015.

Pratite web emisiju

Podijeli

"The Voice – Najljepši glas Hrvatske" ulazi u treću fazu – natjecanje uživo. Prva live emisija na rasporedu je u subotu od 20 sati. Osim na Prvom programu HTV-a, show će izravno prenositi i na Drugi program Hrvatskoga radija. Prvu emisiju uživo pratite i uz našu web stranicu. 

15 minuta prije emisije i 30 minuta poslije emisije na web.hrt.hr možete gledati ekskluzivne emisije iz studija The Voicea. Zlata Muck otkrit će što nas očekuje u prvoj live emisiji, razgovarat će s mentorima te s gledateljima podijeliti detalje s probi. Nakon prve emisije uživo, u ekskluzivnim razgovorima s natjecateljima doznat će prve dojmove, čime su zadovoljni te misle li da bi nešto trebali popraviti.

U prve dvije emisije uživo nastupit će svi natjecatelji koji su prošli dvoboje. U svakoj će pjevati njih 12, odnosno po troje iz svakog mentorskog tima. 
Važnu ulogu imat će gledatelji odnosno slušatelji showa. Telefonskim glasovanjem „spasit“ će po jednog natjecatelja iz svakog tima. Među preostalih dvoje, mentor će odlučiti s kim nastavlja natjecanje. 

Povratak na vrh