12.11.2014.

Marija i Boris - Indirini savjetnici

Podijeli

Mentorica Indira Levak odabrala je savjetnike koji će joj pomagati u radu s kandidatima koje odabere u svoj tim, a to su glazbeni producent  Boris Đurđević i pjevačica Marija Husar.

"Glazbeni producent je jednim dijelom i mentor pjevačima, odnosno on sugerira i daje savjete na koji način interpretirati neku pjesmu i kako će to na kraju zvučati“, kazao nam je tim povodom Boris dodajući da će sve što zna kao glazbeni stručnjak prenijeti u oblikovanje kandidata koji se bore za titulu najljepšeg glasa Hrvatske. 

"Imam mentorskog iskustva iz showa Zvijezde pjevaju, ali The Voice je nešto potpuno drugo i zato sam presretna što sam dio Indirina tima“, kaže Marija i poručuje da će kao savjetnica Indiri pomoći u svim segmentima prilagođavajući se kandidatima i žanrovima za koje su se opredijelili. 

Skladatelj i producent Boris Đurđević javnosti je najpoznatiji je kao osnivač dance skupine Colonia. Mentorici showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, Indiri Levak, jedan je od najbližih suradnika već dugi niz godina. Glazbom se bavi od svoje petnaeste godine. Zahvaljujući radu na radiju upoznaje Tomislava Jelića s kojim osniva Coloniju, najpopularniju dance skupinu u Hrvatskoj koja je svoje brojne obožavatelje stekla i diljem Europe. Kao autor i producent bilježi uspješne suradnje s mnogim domaćim izvođačima, među kojima su još dva mentora The Voicea, Jacques Houdek i Tony Cetinski. Od 2012. godine Boris Đurđević djeluje kao predsjednik nadzornog odbora Hrvatskog društva skladatelja.

Marija Husar javnosti je poznata kao nekadašnja članica naše najpoznatije ženske vokalne pop skupine Divas s kojom je snimila pet albuma i osvojila nekoliko nagrada Porin. Glazbenu karijeru započela je pod vodstvom maestra Zdravka Šljivca u djevojačkom zboru Zvjezdice koji izvodi i klasičnu i zabavnu glazbu. Kao članica Zvjezdica i  skupine Divas, Marija je surađivala s brojnim uglednim i slavnim glazbenicima, a još uvijek se mnogi sjećaju koncerta Divas & Dive na kojem je Marija nastupila u duetu s Radojkom Šverko.  Nakon razlaza grupe Divas, Marija nastavlja glazbenu karijeru nastupajući sa sestrom, Ivanom Husar, s kojom objavljuje dvostruki album „Familija“. Nastupa i solistički, a prošle godine je objavila samostalni live album Čarobna ljubavna priča sa svojih valentinovskih koncerata. Četiri je puta bila mentorica u glazbenom showu HRT-a „Zvijezde pjevaju“. Umjetnička je ravnateljica vukovarskog Festivala duhovne glazbe Bonofest.

Povratak na vrh