11.10.2023.

Upoznajte mentore 4. sezone The Voice Hrvatska

Podijeli

Nakon trogodišnje pauze, četiri mentora ponovno su u potrazi za najljepšim glasom Hrvatske! 

U 4 crvena stolca, u 4. sezoni The Voicea Hrvatska, sjede 4 velika glazbena znalca: Vanna, diva glazbene scene te vokalna perfekcionistica, Davor Gobac kralj nonšalantnosti i neodoljivog stila koji je i nakon 40 godina rokanja ljubimac nacije te dva nova mentora: glazbenik izuzetne karizmatične osobnosti i neukrotive autorske kreativnosti Damir Urban te vokalni virtuoz moćnoga glasa Dino Jelusić za kojeg vrijedi krilatica „svjetski, a naš“! 

Za razliku od Vanne i Davora Gopca koji znaju koliko ih i emotivnih teških trenutaka čeka i ove sezone, Damir Urban i Dino Jelusić više razmišljaju kako svim natjecateljima koji će pristupiti Audiciji dati što bolji savjet. Njih 85 s velikim uzbuđenjem zakoračit će na pozornicu  i bez obzira hoće li im se netko od mentora okrenuti ili ne, njihova želja je da ih mentori čuju te svojim savjetima usmjere ka što boljim glazbenim rezultatima. Dobrih savjeta od ovih vrsnih glazbenika neće nedostajati. Svatko od njih je u svom glazbenom stilu jedinstven, a različitost koja obilježava ovu četvorku je i njihova snaga. Različitost nas obogaćuje i čini život ljepšim i zanimljivijim! 

U tome se krije i posebnost The Voicea, idealnog mjesta za susret različitosti: različitih glasova, osobnosti, različitih glazbenih izričaja. Svi naši natjecatelji izlaskom na pozornicu donijet će nešto svoje, nešto novo. Jedino je njihova želja ista: živjeti svoj san s ljudima s kojima dijele ljubav prema pjevanju i glazbi.

Povratak na vrh