http://www.barcaffe.com/
14.04.2016.

Volim Barcaffe, bez šećera i mlijeka – uživam u gorkoj kavi!

Podijeli

Ruža nam otkriva kakvi su dojmovi nakon prve emisije uživo, te kako se priprema za četvrtfinale!

Imala si sjajan nastup u prvoj emisiji uživo. Predstavila si se u nešto drugačijem, mirnijem izdanju – pokazala si i nježniju stranu..

Život ima i drugu stranu medalje, tako i ja – nije samo pozitiva i energija. Hvala na komplimentu, drago mi je da se moja izvedba većini stvarno svidjela, a ne samo onima koji su uz mene otkad sam pjevala AC/DC. Sretna sam da sam osvojila i neku drugu publiku. Još sam u pozitivnom šoku što su ljudi to tako divno prihvatili i osjetili sve o čemu pjevam. Meni je bilo divno.

Sigurno je bio divan osjećaj kada te mentorica odabrala za daljnje natjecanje..

Puno hvala Indiri i cijelom timu. Svi su prekrasni, a ona se daje 100 posto za sve nas. hvala joj još jednom što mi je ukazala povjerenje i dala mi šansu. Presretna sam što idem u drugu emisiju uživo. Cijela ta avantura koja se zove „The Voice“ je fenomenalna i obožavam ju tako da mi je neizmjerno drago što ću biti dio svega toga barem još tjedan dana.

Kako održavaš energiju u svemu tome?

Evo baš sam sad popila kavu tako da imam puno energije J Znam popiti i po pet kava dnevno, tak da sam presretna da je i Barcaffe dio ove priče. Volim Barcaffe, a pijem ju bez mlijeka i šećera – uživam u gorkoj kavi! Moji u Bosni stave barem kocku šećera, tako da nisam tipična Bosanka.

Kako se osjećaš sada kad pogledaš unazad, na sve faze showa kroz koje si prošla?

Audicija mi je bila super! Bilo je i stresno jer nas je bilo puno pa sam se pitala hoće li se tko okrenuti.. U dvoboju mi je bio čudan osjećaj – nisam se mogla potpuno veseliti, niti biti tužna. Slično mi je bilo i u prvoj emisiji uživo. Ostala sam s Mateom na pozornici i osjećala sam se isto kao u dvoboju s Katarinom – sad stojimo i Indira treba reći nečije ime.. Nit' se radovat', nit' bit' tužan.. to je taj neki koktel emocija.

Kako se pripremaš za iduću emisiju?

Prije prošle emisije nisam znala što me čeka tako da ću tek sad potpuno uživati, kad sam vidjela da ništa ne boli. Shvatila sam da sam se bojala bez razloga jer mi je ovo najbolji dio showa. Puno bolje mi je odmah čuti komentare. Mislim da ću u idućoj emisiji ja biti baš ja! Mnogo vježbam tako da mogu na probe doći maksimalno pripremljena – da ne razočaram ni publiku ni sebe.

Imaš li očekivanja?

Nemam. Samo se nadam da ću otpjevati super. Pjesma je teška, kao i sve pjesme koje izvodimo tako da se naveliko pripremam!

Povratak na vrh