http://www.vodasporukom.com/
10.04.2015.

Dino Petrić - glazba je sve ono čime se bavim

Podijeli

Potencijalno najbolji glas Hrvatske Dino Petrić u potpunosti je posvećen glazbi. „Nakon srednje škole zaposlio sam se u jednoj firmi u Splitu i sav novac koji sam zaradio uložio sam u demo snimke svojih autorskih pjesama. Znači, glazba je sve ono čime se bavim“, rekao je u jednom intervjuu prije audicije.

Pjevanjem se bavi odmalena. Pjevao je u školskom zboru, zatim je pet godina nastupao s jednim bendom, sudjelovao je na raznim festivalima kao što je „Karaoke festival“ gdje je osvojio prvu nagradu Marko Polo fest, a potom i u HRT-ovoj emisiji „Pjevaj moju pjesmu“. „Zatim se rodio novi bend, Step, i sada s njim nastupam“, rekao je Dino.

Na prvoj audiciji je oduševio sve mentore, a snimka njegove izvedbe pjesme „Jesen u meni“ Parnog valjka iz te početne faze showa na YouTubeu ima više od 500 000 pregleda. U dvoboju je bio bolji od svog suparnika Gordana Gregurovića o kojem ima samo riječi hvale. „Bilo mi je bitno da duet ispadne super, a o krajnjoj odluci mentora nisam razmišljao.  Gordan je dobar momak i izvrstan pjevač strašnog volumena i lijepe boje. Užitak mi je bio pjevati s njim“, rekao je  nakon dvoboja.

U trećoj fazi showa, svom prvom nastupu uživo, Dino je osvojio srca publike koja mu je dala najveći broj glasova i time mu osigurala nastavak natjecanja. „Presretan sam! To je jako lijep doživljaj“, rekao je nakon nastupa. Uoči treće emisije uživo, osvrnuo se na svoja dosadašnja iskustva u showu. „Ovaj show doživljavam kao super priliku da se publici pokažeš onakav kakav jesi i kako doživljavaš i iznosiš pjesmu. Puno sam naučio od svog mentora, tima i ljudi na HRT-u“, rekao je. Svi natjecatelji dobivaju veliku pozornost medija i obožavatelja, no Dinu to ne pada teško. „Nisam očekivao takvu pozornost. To je jako lijepo i nije nikakav teret. To mi daje motivaciju, snagu i samopouzdanje“, rekao je Dino.

Hvaranin Dino je poput novog SENSATIONA!Dino je dolaskom na The Voice od skromnog, samozatajnog zaljubljenika u glazbu postao popularni izvođač i baš poput  Jamnice Sensation doživio je svoju senzacionalnu transformaciju. Uz novi, razigrani dizajn, Sensation je postao okus koji razbija monotoniju! Baš kao Dino!

Povratak na vrh