09.01.2020.

Vatrogasci, nogometaši, biciklisti i skijaši ipak u glazbenim vodama

Podijeli

Audicije su završene i sada je vrijeme da natjecatelji pokažu svoj pjevački talent u idućoj fazi natjecanja - nokautu. Prije nego suprostave svoje glasove, predstavljamo osmero natjecatelja koji su upotpunili mentorske timove.

Vinko Ćemeraš, za prijatelje Ćemo, srami se životne faze u kojoj je imao dugu kosu, a kao dijete htio je biti nogometaš. Neostvarenih sportskih snova, predano i u omiljenim starkama korača prema ostvarenju svojih glazbenih ciljeva.

Foto: Dinko Cepak/HRT

Karlu Ban svatko od bližnjih zove drugačije. Nadimak Giga rezerviran je za njezinu obitelj, dok ju prijatelji iz milja zovu Karlita. Kao mala htjela je biti nova Janica Kostelić, a hrana u kojoj najviše uživa je čips. Stoga i ne čudi što za sebe kaže da je u duši zapravo „fish n' chips“.

Foto: Dinko Cepak/HRT

Petra Roško za svoje je prijatelje Redi. Nadimak je to koji joj je jedan mladić nadjenuo u srednjoj školi i ona se oduševila. On je kasnije postao i njezin suprug, a tetovaža s tom riječju vječna je uspomena na njihovu ljubav. Petra je oduvijek bila poslušno dijete, a sebe vidi kao hrabru i ustrajnu ženu kojoj je pomoć drugima uvijek bio životni prioritet.

Foto: Dinko Cepak/HRT

Domagoj Olujić u glazbi uživa do boli i to doslovno. Na jednom mu je koncertu basist slučajno gitarom razbio glavu i tako ga obilježio za cijeli život. Prijatelji ga zovu Dodo, ne voli se sjećati svoje ćelave frizure, kao tinejdžer volio je kožne jakne, a iskrenost navodi kao svoju vrlinu, ali i manu.

Foto: Dinko Cepak/HRT

Dok se biciklom utrkivala s prijateljicom, Stela Šmit je u naletu veselja zbog vodećeg mjesta brzo utrku i privela kraju. Naime, dok se smijala svojoj prijateljici koju je prestigla, zabila se u prometni znak. Možda je i ova priča jedan od razloga zbog kojeg su prijateljice Steli dale zanimljiv nadimak koji još uvijek nismo spremni podijeliti.

Foto: Dinko Cepak/HRT

Denis Knežević svoje vrline ujedno vidi kao i svoje mane. Upravo „stopostotnu predanost u ostvarenju zacrtanog cilja“ ubraja u tu kategoriju. Demba, Denis, Knez, Richie njegovi su nadimci, a slomljena ključna kost posljedica je vrlo zanimljivog noćnog izlaska. Iako je kao dijete htio biti vatrogasac, sada mu preostaje jedino gasiti požar u srcima njegovih obožavateljica.

Foto: Dinko Cepak/HRT

Karla Ana Sabljak za svoju obitelj je Kaka. Nadimak je osmislila devet godina mlađa sestra koja nije mogla izgovoriti njezino ime. Karla Ana uživa jesti slatko, iskrena je i lakovjerna, a nepodopštine je većinom radila u školi.

Foto: Dinko Cepak/HRT

Ivan Sever za sebe kaže da je u duši zapravo medvjed. Kao dijete na madracu se volio spuštati niz stepenice, a najveća tragedija bila je kada je morao s lošom frizurom nastupati na školskoj priredbi. Iako nestašan, za roditelje je Ivan zauvijek njihov „mali“ sin, zato ga i danas zovu Ivek.

Foto: Dinko Cepak/HRT

Povratak na vrh