04.01.2020.

Hedonisti, plesači i fotografi

Podijeli

Audicijske emisije treće sezone The Voice Hrvatska polagano se bliže kraju; u mentorskim timovima ostalo je mjesta za još samo osam natjecatelja. U potrazi za novim glasovima, četvrta audicija odvela nas je na putovanje cijelom Hrvatskom, a mi vam donosimo što smo još na tom putovanju saznali.

Eni Pupić sebe vidi kao jako iskrenu osobu. Uživa provoditi vrijeme s prijateljima, ali jedno druženje nije završilo dobro po Eni. Na poznatom okupljalištu Matejuška preskakala je s broda na brod i pritom je završila u hladnom moru usred zime.

Foto: Dinko Cepak/HRT

Adriana Vidović nikada nije eksperimentirala s izgledom. Oduvijek je imala dugu kosu, baš kao i sada. Kao djevojčica htjela je biti astronaut, sutkinja i doktorica, sebe vidi kao upornu i tvrdoglavu osobu, a kao svoje najveće postignuće izdvaja polaganje ispita iz Termodinamike. Adri, kako ju zovu njezini najbliži, u naletu ljutnje znala je cijelo ogledao zašarati crvenim ružom. Nadamo se da ju tijekom natjecanja nitko neće toliko naljutiti.

Foto: Dinko Cepak/HRT

Ivo Kralj svakodnevno se odaziva na pozdrav „di si kralju?!“, iako za sebe kaže da je u dubini duše zapravo - car. Ivo jako voli pjevati karaoke i upravo je to navika koje se pokušava riješiti. Kao svoju najveću vrlinu ističe bavljenje glazbom, a od malena ima jasan cilj - „biti najbolji hrvatski glazbenik“.

Foto: Dinko Cepak/HRT

Angelica Zacchigna uvijek je uporna i predana u ostvarenju zacrtanih ciljeva, a odgrizanje noktiju ružna je navika koje se pokušava riješiti. Oduvijek je htjela biti na pozornici, a uz pjevanje, obožava i plesanje.

Foto: Dinko Cepak/HRT

Andrea Sentić za sebe kaže da je prava „drama queen“. Uživa u čokoladi, uporna je u svemu što radi, a bezuvjetnu podršku pronalazi u svom suprugu. Andrea je na jednom nastupu doživjela ono čega se pribojavaju mnogi. Naime, djevojke iz publike zamolile su je za sliku, Andrea je to prihvatila, da bi nakon nekog vremena, s fotoaparatom u ruci, shvatila kako je ona na toj slici višak.

Foto: Dinko Cepak/HRT

Kristian Marolt vjeruje da je cijeli njegov život „jedna velika kozmička šala“. Zato i ne čudi da je jednom prilikom, pred svojim prijateljima, odlučio glumiti opsjednutost. Jedna djevojka se do te mjere preplašila da druženje s Kristianom izbjegava i dan danas. Oni prijatelji koji se još druže s njim zovu ga Kiki i Braco, a Kristian se može pohvaliti kako na svaki dogovor dolazi uvijek na vrijeme.

Foto: Dinko Cepak/HRT

Ines Nožica kao mala nije voljela piti sirup i kapi koje joj je propisao liječnik. Ona bi svaki puta lijek izlila iz bočice, a potom bi u nju usipala vodu. Dosjetljivu Ines prijateljice zovu Iki, ona sebe vidi kao upornu i sramežljivu osobu, a spretnost joj nije jača strana. Dok je slavila pobjedu omiljene grupe na jednoj dodjeli nagrada, od sreće je toliko brzo trčala i pritom pala preko svih kablova i tako uganula gležanj.

Foto: Dinko Cepak/HRT

Dok ga prijatelji zovu Rudy, Filip Rudan za svoju majku će zauvijek biti Pipi. Filip se ne voli se hvaliti, a krivo otpjevani ton na gradskom trgu najveća je neugodnost koju pokušava zaboraviti. Kao dječak htio je biti glumac, rado je nosio košulje i furao „lonac“ frizuru koju danas posve drugačije oblikuje. 

Foto: Dinko Cepak/HRT

Povratak na vrh