21.12.2019.

Nespretni i brzopleti, sa zanimljivim nadimcima

Podijeli

Novih osmero natjecatelja pronašlo je svoga mentora. Druga audicijska emisija otkrila je mnoge talentirane pjevače, a mi vam otkrivamo da su oni istovremeno brzopleti i nespretni, da su se u prošlosti borili s raznim bojama kose i da neki od njih imaju zanimljive nadimke.

Bernarda Bobovečki svojih se smiješnih trenutaka ne sjeća jer je „isprogramirala svoj mozak da ih što prije zaboravi“. Njezini prijatelji zovu je Beti, a loša navika koje se želi riješiti je prevelika briga o tome što drugi ljudi misle o njoj. Zato kroz ovo natjecanje Beti želi samo jedno - postati u potpunosti svjesna sebe.


Foto: Dinko Cepak/HRT

Brzoplet i prepun pozitivne energije, Tin Šarić za svoje bližnje je najumiljatija osoba pa su mu dali i takav nadimak - Tinica. Zelenooki Tinica voli se šaliti na svoj račun, a zbog svake njegove nepodopštine najviše je propatila samo jedna žena - njegova majka.


Foto: Dinko Cepak/HRT

Maria Florencia Celani kao mala voljela je gristi drugu djecu. Ovaj temperamentni stav ima i danas, vesela je i razigrana, a neorganiziranost njezina je najveća mana. Najsmješniji trenutak u životu bio joj je kada je za vrijeme noćnog izlaska ostala ni manje, ni više nego bez hlača. „Pri izlasku iz noćnog kluba prijateljica mi je doviknula: `trči! moramo ići!`. Počela sam trčati, no osjetila sam hladnoću. Kada sam zastala, shvatila sam da su mi pale hlače“ - prepričava Maria Florencia.


Foto: Dinko Cepak/HRT

Mija Mihanović pouzdana je i odgovorna osoba koja često podcjenjuje svoje kvalitete. Njezina nesigurnost jedan je od razloga zbog kojeg je na školskom koncertu, tijekom sviranja klavira, počela glasno štucati. Mijin život prepun je raznih dogodovština. Tako se ova 19-godišnjakinja, zajedno s prijateljicama, pretvarala da je gost luksuznog hotela i to samo s jednim ciljem - kako bi se mogle okupati u hotelskom bazenu.


Foto: Dinko Cepak/HRT

Za Ivu Islambegović često su kobne i ravne plohe na kojima jedino ona uspije svaki put pasti. I tako prepuna ozljeda, Iva često radi i pogreške prilikom izražavanja što ju dovodi u neugodne situacije. To dokazuje njezina kreacija „jer gdje je Mujo tu je brdo“ nastala povezivanjem dviju poznatih izreka - kud svi Turci tu i mali Mujo te ako neće Muhamed brdu, onda će brdo Muhamedu.


Foto: Dinko Cepak/HRT

Dok Iva ozljede zadobiva na ravnim plohama, Goran Orešković je osam šavova na desnom pazuhu zaradio sanjkanjem po nizbrdici na kojoj se nalazila za njega kobna prepreka - ograda. Iako je u prošlosti nosio jednu „slavnu“ frizuru, sada to iskutvo više ne bi ponavljao, a ono što svaki dan želi iznova jesu druženja s prijateljima jer Gogo uživa ljude oko sebe činiti sretnima.


Foto: Dinko Cepak/HRT

Tea Lovreković kao svoje vrline ističe iskrenost i empatiju, dok se s druge strane ne može pohvaliti svojom nestrpljivošću i stalnim kašnjenjem. Tijekom odrastanja ova se 19-godišnjakinja iz Varaždina često upuštala u razne frizerske pokušaje. Tako je svojevremeno sama sebi odrezala šiške, a s 15 godina kosu je obojila u jarko naračnastu boju i to bez znanja roditelja.


Foto: Dinko Cepak/HRT

Sreće sa bojanjem kose nije imao ni Eric Vidović čiji je pokušaj da mu kosa postane siva, prerastao u žutu boju. Ali nije jedino boja kosa zadavala glavobolju ovom 18-godišnjem natjecatelju. Jednom je prilikom na elitno vjenčanje došao obučen, kako on kaže, „kao klošar“. Je li to posljedica lijenosti koju Eric izdavaja kao svoju najveću manu, ostaje nam vidjeti u nastavku njegovog puta kroz The Voice.


Foto: Dinko Cepak/HRT

Povratak na vrh