14.12.2019.

Tvrdoglavi i hiperaktivni sa zelenom kosom i Justin Bieber frizurom

Podijeli

Prvim nastupom natjecatelji su pokazali, uz izvrsne pjevačke sposobnosti, i zanimljive modne kombinacije, neki su oduševili plesnim pokretima i glasnim navijačima, ali kakvi su oni privatno, koje su njihove vrline i mane, najsmješniji životni trenuci te kako su izgledali prije nego smo ih upoznali na malim ekranima, otkrivamo u nastavku.

Aleksandra Baića upoznali ste kao prvog natjecatelja u trećoj sezoni The Voicea, ali jeste li znali da je ovaj crnokosi Karlovčanin nekada imao plavu kosu. Kao svoju vrlinu ističe dobrotu, a lijenost kao najveću manu. Osim što je ponekad lijen, Aleksandar je često svojim bližnjima priređivao razne dogodovštine. Tako je jednom prilikom majci rekao da je avionom sletio u Moskvu, iako se u tom trenutku nalazio na potpuno drugom odredištu.


Foto: Dinko Cepak/HRT

I Petra Perišić je uvijek bila spremna za šalu. Osim što je zabavljala granične policajce jer nije imala osobnu iskaznicu kojom je trebala prijeći granicu, rođaka je ošišala i kako ona kaže „unakazila“. Ova pozitivna i tvrdoglava 25-godišnjakinja iz Podstrane najviše se srami svoje frizure sa šiškama koju je ranije nosila.


Foto: Dinko Cepak/HRT

Svoje frizure se nerado prisjeća i Ružica Čović koja je po uzoru na Christinu Grimmie „furala“ emo stil. Za sebe kaže da je hiperaktivna i nespretna i upravo je to uzrok zašto se u javnosti svakodnevno osramoti.


Foto: Dinko Cepak/HRT

S druge strane, Jakob Grubišak cijelo je djetinjstvo bio dobro i mirno dijete koje nije radilo nepodopštine. Zato se u njegove najsmješnije životne trenutke ubraja popularna frizura „Biberica“ koju je imao u osnovnoj školi. Sada ima novu ljubav - velike sunčane naočale.


Foto: Dinko Cepak/HRT

Gianluca Draguzet bio je, kako kaže, „loša kopija Zayna Malika“. Ovaj 23-godišnjak jako je nespretan, stoga ne čudi da je malo stvari u njegovoj kući ostalo u jednom komadu.


Foto: Dinko Cepak/HRT

Nespretnost je odlika i Vjekoslava Banovčića, ali i veliki talent za kreiranjem odjeće i neobičnim plesnim pokretima njegove su vrline.


Foto: Dinko Cepak/HRT

Albina Grčić pak izbjegava plesni podij jer, zbog velike dioptrije koju ima, često ne prepoznaje ljude oko sebe, a i kada pomisli da je vidjela nekog poznatog, to najčešće nije ta osoba. Kao neugodne faze u životu prisjeća se sive kose koja je prilikom prvog ispiranja promijenila boju u zeleno.


Foto: Dinko Cepak/HRT

Sreće s dobrim vidom nije imala ni Dora Juričić koja se prilikom otvorenja jednog shopping centra zabila u velika staklena vrata. Uporna je i tvrdoglava, a sebe u djetinjstvu opisuje kao „ćelavu bebu“ jer do prve godine života nije imala kosu.


Foto: Dinko Cepak/HRT

Povratak na vrh