Gobac

Rocker u duši i u glavi, pjevač koji voli televiziju i televizija voli njega, vječni mladić glazbene scene kojom iskusno vlada posljednjih 35 godina – naš mentor je Davor Gobac.

Biografija

Od svoje 14-te godine znao je da će se baviti glazbom i od svoga sna nije odustao, ostvario ga je. Frontmen je grupe Psihomodo Pop koja se prva, s ovih prostora, pojavila na MTV-u te kao predgrupa svjetski poznatim Ramonesima, Iggy Popu, Stoogesima, Billy Idolu, Blondie. Turneja po SSSR-u te hit na engleskom jeziku samo su dio uspjeha ovog glazbenika koji je tijekom cijele karijere ostao dosljedan svom zvuku i ljubavi prema Stonesima. Za sebe kaže da je Mick Jagger iz Zaprešića, a za publiku je on živa legenda rock glazbe u Hrvatskoj. Smisao za humor, osebujnost i prepoznatljivost njegove interpretacije, koncerti u najvećim hrvatskim dvoranama, rasprodani nosači zvuka, pokorene glazbene ljestvice i hitovi poput Fride, Ja volim samo sebe i Ramona samo su dio njegove karijere koja će zauvijek ostati simbolom rock scene. Davor Gobac spreman je svojom karizmom oslikati nove pjevačke nade, a garaža u Sigetu spremna je za natjecatelje treće sezone The Voicea.

Mentorski tim

Mentor Davor Gobac u svoj je tim pozvao pjevačicu Ginu Victoriu Damjanović te glazbenog autora i producenta Srđana Sekulovića Skansija. Upravo će mu oni pomagati u radu s kandidatima, koje je za svoj tim Gobac odabrao na audicijama treće sezone The Voicea.

 → Saznajte više o mentorskom timu

Natjecatelji u timu

Aleksandar Baić
Domagoj Olujić
Petra Perišić
Dora Juričić
Iva Islambegović
Tea Lovreković
Maroje Strgačić
Eni Pupić Marijan
Andrea Sentić
Vinko Ćemeraš
Josip Palameta
Povratak na vrh