Vanna

U mentorskom stolcu ove je sezone glazbenica sa stavom, velikom količinom pozitivne energije i najženstvenijim glasom u zemlji. Ona je miljenica publike svih generacija - Vanna.

Biografija

S europskih pozornica, gdje je itekako znala kako glazbom uspješno predstaviti svoju zemlju, stiže u studio HRT-a spremna pronaći najljepši glas Hrvatske. Da itekako zna što traži, potvrđuje njezina uspješna dugogodišnja solo karijera obogaćena s čak 11 albuma, ali i razdoblje iz grupe E.T. za koje se vežu bezvremenski hitovi Tek je 12 sati, Da ti nisam bila dovoljna i Sve bih dala da znam koji su se, za brojne natjecatelje, pokazali kao veliki pjevački zalogaj. Za sebe kaže da glazbeno nije povodljiva, da uvijek zna što želi te da joj je interpretacija i razumijevanje onoga o čemu se pjeva najvažnija pjevačka osobina. Osim što je nekoliko puta napunila dvoranu Lisinski i pjevala uz bok najpopularnijih pjevača, sama se kao mlada pjevačica okušala u glazbenom natjecanju gdje je i pobijedila. Ovu strastvenu zaljubljenicu u nogomet zasigurno neće ništa omesti da svoj tim izvrsno pripremi te da im pomogne, da u „utakmici“ njihovog života, protivničkoj ekipi gol zabiju u 89. minuti.

Mentorski tim

Vanna je u svoju pjevačku momčad pozvala iskusne glazbene trenere - pjevačicu Djordjiju Palić i glazbenog producenta Gorana Kovačića.

 → Saznajte više o mentorskom timu

Natjecatelji u timu

Gianluca Draguzet
Mija Mihanović
Tin Šarić
Mia Reba
Darija Ramljak
Angelica Zacchigna
Kristian Marolt
Filip Rudan
Ivan Sever
Goran Orešković
Povratak na vrh