31.01.2020.

DVOBOJ: Novi izazovi!

Podijeli

Foto: Dinko Cepak/HRT

Treća sezona The Voice Hrvatska polako se bliži posljednjoj fazi natjecanja - emisijama uživo. Prije nego što publika dobije priliku dati svoj glas za omiljene pjevače, mentori moraju donijeti odluku tko od natjecatelja nastavlja glazbeno putovanje u The Voiceu. Nakon dueta pojedinog tima, svaki mentor će odlučiti tko nastavlja svoj put u The Voiceu, a ostali mentori imaju priliku jednog od natjecatelja preuzeti u vlastiti tim.

Tim Gobac

Tea i Maroje pjevački je par kojeg je sastavio mentor Gobac i njegovi savjetnici Gina i Skansi. Ovaj naizgled miran glazbeni dvojac uvijek je znao pokazati i svoju „divlju“ pjevačku stranu. Dok je Tea oduševljena scenskim pokretom svog kolege, Maroje uživa u prirodnoj lakoći pjevanja njegove drage prijateljice.

Dora i Aleksandar sprijateljili su se tijekom prvog susreta na The Voiceu. Dugo su tražili pjesmu koju će izvesti u dvoboju, ali u jedno su sigurni - energije im neće nedostajati.

Energičnost treba otploviti u neku vrstu smirenosti, dok smirenost treba parirati scenskoj hiperaktivnosti - zadatak je to za Petru i Vinka. Na prvi pogled potpuno različiti natjecatelji, spojeni su u pjevački duet kako bi svojim posebnostima donijeli novi glazbeni doživljaj.

 

Tim Ivan

Ružica i Karlo geografski i energijom već su se povezali, a sada će u paru pjevati i na pozornici The Voicea. Uvjereni su u sjajnu izvedbu, uživaju u pripremama za dvoboj, a ponose se i porukom koju će poslati pjesmom – odustajanje nije rješenje!

Jakob i Karla Ana svoju pjesmu za dvoboj nikada prije nisu čuli. I dok su Ivan, Antonia i Aljoša uvjereni u dobitnu kombinaciju ovog para, Jakob i Karla Ana spremni su na pravi prijateljski dvoboj u kojem gubitnik ne postoji.

Za Gorana je nastup u dvoboju veliki izazov jer će pozornicu dijeliti s Bernardom. Ona ovaj duet vidi kao priliku da otkrije sve što se skriva iza misterioznog osmjeha njezinog prijatelja Gorana. Hoće li uspjeti u svojim namjerama i kakav će „filing“ imati tijekom nastupa, saznat ćemo u uskoro.

 

Tim Massimo

Petra i Vjekoslav odlučni su u jednoj namjeri – u dvoboju žele imati svoj najbolji nastup do sada. Dok Petru muče razna pitanja vezano uz osebujnost njezinog kolege, Vjekoslav priznaje kako mu pjevati s Petrom neće biti nimalo lako, ali prije svega spreman je uživati u glazbi.

Maria Florencia i Josip glazbeno su se zaljubili na prvo slušanje. Emocija u pjevanju osobina je koja ih oboje krasi, a kroz duet će imati zadatak svoje pjevačke vrline ujediniti u zajedničku viziju pjesme koju su za njih odabrali Massimo, Valerija i Peggy. Da se žele svidjeti svima, cilj je koji su si postavili uoči dvoboja.

Bruni se ostvarila želja – u dvoboju će duet pjevati s Adrianom. Kroz natjecanje su se zbližile kao sestre. Neprestano se druže, pjevaju i uče jedna od druge. Govore im kako su ponekad možda previše tihe i povučene, ali Adriana tvrdi kako su one prave „žene od akcije“.

 

Tim Vanna

Karakterno i pjevački već su se povezali, a sada će Albina i Filip zajedno dijeliti i The Voice pozornicu. Pozitivna trema prisutna je kod oboje, a želja da daju sto posto od sebe i da se pritom dobro zabave - navješćuje posebnu izvedbu.

Ivan i Mija vesele se dvoboju. Za subotu pripremaju pravu eksploziju energije, ali i emocije. Postojanje glazbene kemije među njima - recept je kojim će njihova izvedba biti upravo na onoj razini koju oboje očekuju.

Najveći modni znalci među natjecateljima, spremaju prvi zajednički duet. Darija i Kristian znaju da će njihovi glasovi činiti dobitnu kombinaciju. Razloga za brigu nema kada je u pitanju emocija koja izvire iz svakog stiha ovog talentiranog para.

Povratak na vrh