24.01.2020.

Napeto do posljednjeg trenutka!

Podijeli

Ove subote, u posljednjem nokautu, predstavit će se preostalih dvanaestero natjecatelja koji će se boriti za odlazak u sljedeću fazu natjecanja - dvoboj,  ali i natjecatelji koji će u finalu nokauta pokušati iskoristiti svoju drugu priliku i ostanak u natjecanju. 

Karla Ana, Bernarda i Karla predstavnice su tima Ivan. Uvjerene su u svoje pjevačke kvalitete, ostanak u natjecanju žele jedna drugoj, a zajedno uživaju u svakom trenutku provedenom s mentorskom ekipom. Mentor Gobac je za svoju posljednju trojku odabrao Teu, Aleksandra i Domagoja. Hoće li se mentor odlučiti za svoje „prvo dijete“ Aleksandra, najmlađu članicu Teu ili rockera Domagoja, saznat ćemo u subotu. Za Adrianu, Brunu i Stelu subota je također dan odluke. Prva želja im se ostvarila - postale su članice tima Massimo. Prolazak u dvoboj njihova je nova želja koju će pokušati ostvariti najboljim nastupima do sada. U završnici nokauta, boje tima Vanna branit će Mia, Tin i Filip. Iako i sami priznaju da njihovoj mentorici neće biti lako donijeti odluku, zadovoljni su što će vrijeme provedeno s Vannom uvijek pamtiti kao prijateljsko druženje u koje su mentorica i savjetnici uložili svoje glazbeno znanje, ali i pregršt emocija.

U nastavku pogledajte kako natjecatelji,  uoči završnice nokauta, opisuju trenutke provedene s mentorima i savjetnicima.

Tim Ivan - Karla Ana Sabljak, Bernarda Bobovečki, Karla Ban

Tim Gobac - Tea Lovreković, Aleksandar Baić, Domagoj Olujić

Tim Massimo - Adriana Vidović, Bruna Levar, Stela Šmit

Tim Vanna - Mia Reba, Tin Šarić, Filip Rudan

Povratak na vrh