Biografija

Glazbeni kameleon iz Donje Bistre Kristian Marolt voli kombinirati i izvoditi više različitih glazbenih stilova odjedanput. Sebe pronalazi u sevdahu, popu, ali i rocku te jazzu.

Glazbom se bavi od malih nogu. Nastupao je u školskom i crkvenom zboru te na mnogim priredbama. Ipak, glazbu je zapostavio sve do 14. godine kada je, nakon majčine smrti, shvatio da je glazba jedini način da izbaci bijes i poboljša vlastiti glazbeni talent. Tada se prijavio i na lokalno natjecanje na kojemu je i pobijedio. S tim vjetrom u leđima pojavio se i na jednom televizijskom pjevačkom natjecanju, ali životne okolnosti ponovno su ga udaljile od glazbe, kojoj je sada spreman vratiti se.

Ovaj 25-godišnjak piše tekstove pjesama, uči svirati klavir, slika portrete te popularne hrvatske  pjesme prevodi na engleski jezik. Uzori su mu Gibonni, Jacques Houdek i Massimo.

U The Voiceu želi upoznati kreativne i zanimljive ljude te ostvariti što bolji plasman. U tom naumu najveću potporu pružat će mu otac, baka i sestre. 

Natjecatelji iz tima

Gianluca Draguzet
Mija Mihanović
Tin Šarić
Mia Reba
Darija Ramljak
Angelica Zacchigna
Filip Rudan
Ivan Sever
Goran Orešković
Povratak na vrh