Massimo

Spoj elegancije glasa i izgleda, iskustva i glazbenih detalja, izvrsnosti i emocije, on je naše pjevačko čudo i naš mentor u trećoj sezoni Voicea - Massimo Savić.

Biografija

Deset puta proglašen je najboljim muškim vokalom u zemlji osvojivši nagradu Porin, svojim baršunastim glasom život je podario pjesmama Sjaj u tami, Suze nam stale na put, Tišina, Iz jednog pogleda koje na internetskim platformama broje više od 19 milijuna pregleda, a čvrsto su vladale i vrhom radijskih top ljestvica. Osim glazbenog puta, koji su kroz 35 godina dugu karijeru obilježile grupe Dorian Gray i Metal Guru, Massimo je ostvario i brojne vokalne suradnje, stvarao je autorske pjesme, održao brojne velike koncerte te objavio 19 nosača zvuka, ali svoj talent pokazuje i kao glumac, spiker te obiteljski čovjek koji je iz teških poslovnih i obiteljskih neprilika znao kako ustati, ne odustati i u konačnici uspjeti. Kao što je široka lepeza koja je postala i njegov zaštitni znak, širok je i njegov raspon glasa, glazbeni stilovi kojima je plovio te znanje koje je spreman podijeliti svakom tko uživa u glazbi i tko prepoznaje ljepotu muziciranja baš poput njega.

Mentorski tim

Ljepotu muziciranja, uz mentora Massima, na kandidate treće sezone The Voicea prenosit će i pjevačica Valerija Nikolovska te glazbeni producent, aranžer, tekstopisac i skladatelj Predrag Martinjak.

 → Saznajte više o mentorskom timu

Natjecatelji u timu

Maria Florencia Celani
Eric Vidović
Bruna Levar
Roko Bunčić
Adriana Vidović
Ivo Kralj
Petra Roško
Stela Šmit
Albina Grčić
Povratak na vrh