Zatvori

Mentori

Koji si tim - Indira, Ivan, Jacques ili Tony?

IvanDečak

Miljenik mlade urbane publike i vokalni solist rock skupine Vatra koja ostvaruje strelovit uspon na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Biografija

Kao vokal skupine Vatra, osnovane 1999., Ivan kontinuirano gradi ozbiljnu glazbenu karijeru. Kvalitetu skupine u kojoj pjeva potvrđuje činjenica da su već godinu dana nakon osnutka u izboru za nacionalnu novinarsku rock nagradu bili nominirani kao nada godine. Već 2003. skupina Vatra nastupa kao poseban gost na koncertu Simple Mindsa.

Sa svakim novim studijskim albumom (do sada su ih izdali 6 i 1 EP) skupina osvaja  sve više poklonika. Sedmi studijski album najavili su iznimno uspješnim singlovima Tango i Saturn. Kao frontmen skupine Ivan Dečak iznimno dobro kotira kod mlade urbane publike.

Skladbe skupine Vatra redovito su na vrhu ili pri samom vrhu nacionalnih top ljestvica, a videospot skladbe „Privremeno nedostupan“ vrti se na britanskom MTV-u. Višestruko su nominirani za nacionalnu glazbenu nagradu Porin, a dobitnici u kategoriji alternativne glazbe te za vokalnu suradnju s Damirom Urbanom. Energični nastupi skupine uživo prava su poslastica za glazbene znalce.

Natjecatelji

Tajana Belina
Ivana Brkašić
Mirna Ružić
Stefany Žužić
Ivan Anić
Vedran Ljubenko
Valentina Gyerek
Dorotea Marić Popović
Vjekoslav Ključarić
Tajana Turković
Marjan Slavica

Mentorski tim

Mentor Ivan Dečak za savjetnike u radu sa svojim kandidatima, natjecateljima showa, izabrao je producenta Aljošu Šerića i pjevačicu Antoniju Matković Šerić.

Povratak na vrh