Zatvori

Mentori

Koji si tim - Indira, Ivan, Jacques ili Tony?

IndiraLevak

Energična dancerica i frontmenica jedne od najpopularnijih hrvatskih skupina koju krase iznimna sposobnost komunikacije s publikom i pozitivna energija koju širi.

Biografija

Indira je već za vrijeme osnovnoškolskog glazbenog obrazovanja osnovala školski ženski bend. Već time je pokazala svoje liderske sposobnosti i sklonost nastupima pred publikom. Vokalne i glazbene sposobnosti od 1996. potvrđuje kao vokal dance skupine Colonia. Svaki njihov album praćen je sve većom tiražom, a njihov četvrti album Milijun milja od nigdje, objavljen 2001., u nepunih se mjesec dana prodao u više od 50 tisuća primjeraka te postao najprodavaniji album u Hrvatskoj u posljednjih deset godina. Prodan je u više od 300 tisuća primjeraka u Hrvatskoj i svijetu.

Indira i Colonia pune dvorane diljem Hrvatske, regije, ali i šire.  U Slovačkoj je, primjerice, Colonia jedna od najpopularnijih skupina, čak i ondje su osvajali nagrade kao najbolji strani izvođač te za hit godine. Na brojnim domaćim festivalima osvajaju nagrade kao najbolji izvođači.

Indiru odlikuju iznimna energičnost i nesebičnost u davanju publici. Colonijini koncerti redovito su rasprodani, a Indira vrlo često surađuje s kolegama iz drugih glazbenih žanrova, sudjeluje u brojnim humanitarnim projektima i televizijskim emisijama gdje je kao članica žirija dobila brojne pohvale za svoje nastupe.

Natjecatelji

Marko Domjan
Ana Dorotić Burmaz
Maja Tošić
Alen Bulić
Matea Dujmović
Lucija Lučić
Katarina Vučetić
Ruža Janjiš
Milan Prša
Eni Jurišić

Mentorski tim

Mentorica Indira Levak za savjetnike u radu sa svojim kandidatima, natjecateljima showa, izabrala je producenta Branimira Mihaljevića i pjevačicu Dariju Hodnik.

Povratak na vrh