20.02.2015.

Tko su natjecatelji u #TimIvan?

Podijeli

Dino Purić

Dino obožava Jeffa Buckleya, a za svoj nastup odabrao je himnu grupe The Queen Another One Bites The Dust. Privukao je pažnju sva četiri mentora, no Ivan Dečak ipak je bio njegov konačni izbor.

Valentina Trstenjak

Valentina ima glazbene gene. Dvadesetogodišnja Splićanka voli jake i autoritativne ženske vokale, a na audiciji je izvela baladu grupe Time Da li znaš da te volim i oduševila cijeli studio.

Dario Došlić

Inženjer poljoprivrede odlučio je krenuti u glazbene vode. Pozornica mu nije strana, a to je dokazao otpjevavši veliki talijanski klasik Caruso bez imalo treme. Svojom izvedbom iznenadio je mnoge ispred i iza malih ekrana.

Ante Brzić

Nije mala stvar biti drugi tenor klape Cantus. Ante Brzić obožava sve žanrove - od rocka do soula. Vjerojatno ga je upravo ljubav prema soulu navela da sjajno izvede Ain't No Sunshine.

Azra Kuštrić Skender

Za Azru je prošlo puno vremena od njenog nastupa na Turbo Limach showu, no karizma, glas i samouvjerenost su prisutni te se odlučila prijaviti na The Voice. Son Of A Preacher Man bio je odličan izbor!

Melanija Purić

Melanija sa svojim momkom surađuje više od deset godina te žive i djeluju u Kraljevici. Melanija show shvaća kao sjajnu stepenicu za korak više. Nastupila je s pjesmom grupe The Zutons Valerie. Ivan Dečak bio je 'kupljen', te je ona postala članica njegovog tima.

Nicole Vidak

Mlada Nicole krenula je putem srednje glazbene škole i klavira, no to ju nije odvratilo od bluesa i rocka, njenih omiljenih glazbenih žanrova. Kada jedna mlada dama izvede legendarnu pjesmu Jamesa Browna This Is A Man's World, onda znamo da se radi o velikom talentu.

Daniel Jurišević

Queen je najizvođeniji sastav na audicijama prve sezone. Daniel nas je oduševio svojom izvedbom pjesme Don't Stop Me Now, morali smo zaplesati. Nisu mu strani ni festivali, klavir, klasična glazba, ali i puno žešći glazbeni izričaji.

Marin Jurić Čivro

Ponovno se pozornicom čula Ain't No Sunshine, i ovog puta od kandidata koji će biti u timu Ivan. Marin Jurić Čivro ovu je pjesmu izveo na posve drugačiji način. Iako je ovom izvedbom pokazao svoju nježniju stranu, odličan je u sviranju bubnjeva i obožava pokojnog Jeffa Buckleya.

Elena Stella

„Bez pjevanja, nisam ja“, kaže Elena. Njezin band opakog imena Dirty Harry izvodi puno nježniju glazbu poput soula i r'n'b-a. Pjesma Cry Me A River, legendarne Elle Fitzgerald, bila je više nego logičan odabir.

Iva Gortan

Iva kaže da je od psihologije (koju studira) do glazbe vrlo mali korak. Turističku sezonu koristi za gaže sa svojim bendom prijatelja, a jedna je od rijetkih koja je otpjevala domaću pjesmu, i to Gibonnijevu Temperu.

Mahir Kapetanović

Mahir bi svakome glazbeniku poželio da barem jednom nastupi na ulici. Kaže da je to je prava životna škola nakon koje možeš sve. Njegova izvedba Whole Lotta Love oduševila je i digla na noge publiku i mentore.

Povratak na vrh