19.02.2015.

Tko su natjecatelji u #TimJacques?

Podijeli

Mateo Pilat

Svestrani Mateo, glazbom se bavi od svoje 10. godine. Sklada, piše, pjeva po festivalima i hrabro je otpjevao Oliverov Ključ Života. Velika ljubav mu je i fotografija. Od emisije očekuje iskustvo i naravno - veliku priliku.

Gordan Gregurović

Goranu glazba nije jedina ljubav već naginje ka glumi i kazalištu što mu pomaže u scenskom nastupu. I prije audicije sam znao da ako prođem žarko želim da Jacques bude moj mentor, rekao je. Tako je i bilo.

Martina Milošević

Kako spojiti vrhunski stolni tenis i pjevanje? Ništa lakše pitajte, zna Martinu! Stay je bila pjesma zbog koje joj se Jacques okrenuo. Osebujnim glasom natjerala je troje mentora da se okrenu, no Jacques je bio jedini izbor od samoga početka.

Dino Petrić

Malo je onih koje Dino Petrić nije oborio s nogu svojom izvedbom Jesen u meni. Od školskog zbora stigao je do vlastitog banda . Dino dolazi s Hvara i živi za glazbu u mjestu Selca zajedno sa 18 svojih su-stanovnika.

Nina Kraljić

Svojom interpretacijom Beneath You're Beautiful, Nina Kraljić dokazala je da samo pjevanjem može najbolje izraziti svoje emocije. Iako obožava glazbu prekinula je glazbenu akademiju te nastavila obrazovanje uz hrvatski jezik i književnost.

Pjerino Ružević

Nakon teške prometne nesreće ovaj Splićanin porijeklom s Hvara dobio je dodatni poticaj za svoju glazbenu karijeru. Na njegovu verziju Stay With Me svi mentori su se okrenuli u rekordnom roku!

Neven Stipčić

Mladić iz Varaždina nije imao strah od pozornice jer je iza njega rad u bandu Groove On te sudjelovanje u nekoliko mjuzikla poput Jadnika. I u zahtjevnoj Show Must Go On je bio sjajan te pridobio Jacquesa kao mentora.

Antonela Đinđić

Kada djevojka s 18 godina izabere zahtjevnu Di Sole E D'Azzuro onda je posve logično kaže da je glazba za nju ono što ona je i ono što će ona biti. Energiju i hrabrost njene izvedbe prepoznao je Jacques koji ju je uzeo pod svoje krilo.

Ana Cerovac

Svojom izvedbom Me and My Bobby McGee, tridesetogodišnja Riječanka digla je na noge i publiku i mentore te je pjevala dio refrena na bis. Osim u legendarnim Putokazima, sa svojim bandom DNA snimila je i debitantski album.

Egon Marić

Mladić koji jednostavno voli glazbu, svirao ju na kolodvoru ili u dobrom društvu. Njegova zanimljiva obrada pjesme Sexy And I Know It zaradila je pohvale mentora. Uz malo treme i puno energije, skromni Egon je zaslužio mjesto u drugom krugu.

Ema Gagro

Od mjuzikla Crna kuća i Footloose, preko zbora Izvor pa ravno u hrvatski The Voice. Pjesma Knock On Wood je bila njen glazbeni izbor. Najveći glazbeni utjecaj i podršku dala joj je prijateljica Lea Dekleva.

Melanie Malike Acorlor

Devetnaestogodišnja Melanie voli sve vrste umjetnosti, no naravno, glazba joj je prva i najveća ljubav. Ne bira glazbene stilove stoga je njezin izbor na Sign Your Name bio pun pogodak. Iako još traži svoj stil, sasvim smo sigurni da će joj Jacques pomoći da ga i pronađe.

Povratak na vrh