18.02.2015.

Tko su natjecatelji u #timIndira?

Podijeli

Bruna Oberan

Bruna je otvorila show kao prva natjecateljica The Voicea! Pjevala je Natural Woman, s bendom nastupala u dalekoj Kini, a osim violine i klavira pomalo svira i tamburu.

Karlo Cvetković

„Jednostavno sam osjetila potrebu da pritisnem gumb, da se okrenem da vidim tu energiju“, rekla je Indira Karlu koju je pjevao Walking by Myself. Majka mu je folklorašica, a otac rocker.

Dora Vestić

„Toooo!“, vrisnula je Dora kad joj se na posljednje taktove pjesme At Least okrenula Indira. Kako smo saznali nakon audicije, nadala se da će joj baš ona biti mentorica. Želja joj je studirati jazz pjevanje. 

Zdravka Damjanović

Da je stara duša u mladom tijelu, rekla je za sebe Zdravka koja je Indiru osvojila pjesmom Piece of my Heart. Odlična je poznavateljica Eurosonga – zna većinu pobjednika i pjesama od 1969. do 1992. godine.

Samanta Vrbljanac

Barmenica kafića u Monfalconeu pjevala je I Will Always Love You i ušla u #timIndira. Bila je to strašno velika emocija, rekla je nakon nastupa i pohvalila publiku koja je dala jako veliku snagu.

Ana Opačak

Kako je Ana zaljubljenica u sve francusko, nije nimalo čudno da je pjevala Je Suis Malade. Nastupala je s Gibonnijem u Parizu, a kad ne pjeva uživa u vrtlarenju i aranžiranju cvijeća.

Ivan Županović

Otac troje djece, koji je blizance dobio između dvije The Voice audicije, pjevao je Bridge Over Trouble Water. „Indira je prepoznala nešto i fala joj“, rekao je nakon nastupa.

Tomislav Užarević

Tomislav je pjevao Fly me to thew Moon, a u slobodno se vrijeme bavi istraživanjem povijesti i kuhanjem. „Bio sam možda malo previše uzbuđen“, otkrio je nakon audicije.

Sven Pfeifer

Na You Raise me Up koju je Sven pjevao, prva se okrenula Indira; na odabiru joj je čestitao Jacques! Sven surađuje s mnogim reperima i jednu je pjesmu izdao s Renmanom.

Samanta Bučaj

Blues je zavoljela nakon što joj je profesor rekao da ima glas za ovaj žanr. Pjevala je At Least i nakon nastupa otkrila kako je božanstven osjećaj pjevati na The Voiceu.

Andrea Mihal

Vesela i druželjubiva Andrea mjesto u Indirinom timu zaslužila je pjesmom Mama Do. Rekla je kako je ljudi, nakon što je upoznaju, uglavnom prepoznaju po njenoj – kosi.

Mateo Resman

Bed of Roses Bon Jovija bio je Mateov izbor za pjesmu u The Voiceu. Član je benda Striptones, svira bas, bubanj, klavijature i gitaru, a osim toga sklada i piše pjesme.

Povratak na vrh