17.02.2015.

Tko su natjecatelji u #timTony?

Podijeli

Božidarka Matija Čerina

Tonyja je osvojila svojom izvedbom pjesme What's Up. Kad ne pjeva, Božidarka izrađuje grafike, šeće psa i pleše capoeiru.

Bojan Aleksovski

Otpjevavši Fly me to the Moon Franka Sinatre, koji mu i je najveći uzor, Bojan je ušao u #TimTony. Tijekom nastupa htio je zaplesati s Indirom koja je sjela kraj njega!

Sara Barbarić

Sari su se, na pjesmu Something's Got A Hold On Me, okrenuli svi mentori! Srce joj je kucalo u grlu i prvih nekoliko sekundi nije uopće shvaćala tko se prvi okrenuo, rekla je nakon audicije.

Maja Škiljević

Pamtljivog modnog izričaja Maja se pjesmom Listen uvukla u srca publike i ušla u #timTony. Svoje uzore nalazi u soul glazbi. „Kad se Tony digao sa stolice, rekla sam si - okreni se, okreni se!“, otkrila je nakon nastupa.

Kristian Ordulj

Pjesma Ring of Fire bila je odličan izbor za Kristianov duboki glas! Ima bend Barbary, snimio je nekoliko autorskih pjesama, a od početka je htio ući u #TimTony.

Jure Brkljača

Izvedbom pjesme Brod u boci osigurao je mjesto u Tonyjevom timu. Kad ne pjeva, Jure trenira izraelsku borilačku vještinu krav magu.

Iva Ajduković

Iva „ iz Sinja, s kamena“ otpjevala je pjesmu Stop. Prvi nastup imala je samo sa sedam godina – nastupala je u Turbo Limachu, na Mikrofon je Vaš i glumila u mjuziklu Kosa.

Vladimir Matica

„Nije važno koliko je godina u vašem životu već koliko je života u vašim godinama“, rekao je prije nego je otpjevao Highway to Hell i oduševio publiku i mentore! 

Romana Lalić Pejković

Oliverov Nocturno izvela je savršeno. Kad ne pjeva radi kao profesorica engleskog, a završila je glazbenu školu i svira klavir.

Kristina Boban

Ova strastvena navijačica Hajduka i sinkronizirana plivačica, otpjevala je Sober i zaslužila mjesto u ovom timu.

Alen Bičević

Alen je otpjevao Jesen u meni  Parnog valjka. Deset godina je trenirao karate, a išao je i u plesnu školu za latino i standardne plesove. 

Andrija Kovačević

Apsolvent saksofona na Muzičkoj akademiji,  pjevač u gospel ansamblu Agap i u muškom kvintetu AB Vocal Group, posljednji je ušao u #TimTony i to pjesmom I can't stand the rain.

Povratak na vrh