12.01.2024.

Nakon dvoboja slijede emisije uživo

Podijeli

Dvoboji su završeni, a još se sliježu dojmovi nakon subotnje emisije. Lavina emocija, vrhunski nastupi i teške odluke obilježili su prošlu subotu i sada je sve spremno za završnicu natjecanja, za emisije uživo.

Prvi su pjevali Laura i Dorian iz tima Vanna. Pjevajući pjesmu „Drivers License“, nastavak natjecanja osigurala je Laura. Ali nije zadugo ostala jedina koja s timom Vanna korača prema emisijama uživo. Pridružio joj se i Sergej, koji je u duetu s Ivanom izveo baladu „Lift Me Up“ i sve ostavio u suzama. Ivana, iako ne nastavlja natjecanje s Vannom, svoj ostanak izborila je u timu Damira Urbana. Luka i Teo posljednji su duet tima Vanna. Oni su na veliku scenu donijeli energiju popularne grupe Måneskin, a nakon njihova nastupa Teo je ostao u timu Vanna, a Davor Gobac preuzeo je Luku u svoj tim.

Natali i Petar led su probili kao članovi tima Urban. Mentor im je poručio da svojim glasom ulaze „ljudima u domove i njihove živote“. Petar i Natali to su učinili emotivnim nastupom nakon kojega je nastavak natjecanja osigurao Petar, dok je Natali sada u timu novog mentora - Dine Jelusića. A baš prema njegovim riječima, Toni i Danijela imali su najbolji duet večeri pa je na Urbanu bila teška odluka. Prema emisijama uživo s njim putuje Danijela. Prenijeti pjesmom nadu kao zadatak imale su Ana i Lucija i u tome su svakako uspjele. Ana je uspjela izboriti i nastavak borbe u „Voiceu“. Tim Urban sada je kompletan i spreman za emisije uživo.

Pravi muški duet na scenu su donijeli Marko i Martin. Njihov mentor Dino zaključio je kako u slušanju bilo kojeg dueta na radiju nitko od nas ne procjenjuje tko je bolji, nego svi uživaju u izvedbi. Uživao je i on i zato mu je bilo jako teško donijeti odluku. Ipak, s njim putovanje nastavlja Marko, a Martin od sada ima novu mentoricu - Vannu. Iduću tešku odluku Dino je imao tijekom odabira između Martine i Duške. Njih dvije već sada su vrlo bliske prijateljice, ali s pjesmom „It's All Coming Back To Me Now“ nastavak natjecanja izborila je samo Duška. Večer su zatvorili Karla i Jakov. Nakon njihova nastupa više nije bilo mogućnosti preuzimanja jer svi ostali timovi bili su popunjeni. Dino je imao tešku odluku, a ona je glasila - Jakov nastavlja natjecanje.

Tim Gobac na početku nam je donio dašak Italije. Gabriela i Fran otpjevali su prekrasnu pjesmu „Come Neve“. Gabriela s timom Gobac ide u emisije uživo. Njoj se pridružio i Sandro koji je u duetu s Mariom izveo veliki hit „Beggin'“. Gobac je odlučio da u njegovu timu danas nema suza, a sve je iznenadio i izborom pjesme „Vino i gitare“ za duet Lune i Nikoline. Svojom izvedbom oduševile su mnoge, a Gobac je donio odluku da u njegovu timu ostaje Nikolina.

U natjecanju je ostalo šesnaest najboljih pjevača. Svi se oni vrijedno pripremaju za subotu kada će od 20:15 sati u prvoj emisiji uživo pokazati ono najbolje od sebe. Zato ne propustite sljedeću subotu i početak velike završnice!

 


(A.Š.)
Foto: D. Cepak/HRT

Povratak na vrh