29.12.2023.

Drugi nokaut - obilje emocija

Podijeli

Druga emisija nokauta donijela nam je sjajne nastupe, obilje emocija, ali i teške odluke - tko napušta "The Voice". Svatko od mentora odabrao je po tri ili četiri natjecatelja koji su izašli na scenu i pokazali sve ono na čemu su radili sa svojim timom.

Prošle subote nokaute je otvorio tim Urban i njegova jaka četvorka - Natali, Marina, Korina Olivia i Ana. Sam mentor zaključio je kako svatko u njegovu timu ima jednake šanse za uspjeh i da te dvije minute na sceni moraju samo i isključivo uživati. A među djevojkama mnogo je podrške i želje da se svaka od njih predstavi u što boljem svjetlu. Zajedno se opisuju kao lavice, zvijeri, kao jednostavne, ali i komplicirane. Čak je pala i suza radosnica jer sve ono na čemu su radile, sada su uspjele i primijeniti. Mentor im je poručio da je glazba radost, a posebno su se radovale Ana i Natali, koje su izborile prolazak dalje, dok će Marina iduće subote saznati svoju sudbinu - ostaje li u natjecanju ili ne.

Jakov, Borna i Josip jake su snage tima Dino za drugu nokaut emisiju. Sam mentor nazvao ih je Jon Bon Jovi ekipom, prema prvim slovima njihovih imena. Sva trojica su, kako Dino kaže, izuzetno različiti natjecatelji, ali svima je poručio da "rasture na nastupu". "Došli smo ovamo zbog sebe, a ne zbog drugih", zaključio je Jakov prije nego što su izašli na scenu. Dino nije mogao dočekati da čuje svoje natjecatelje uživo s bendom na velikoj pozornici. Kada se to dogodilo, odlučio je da Jakov ide dalje, a da će Borna odluku pričekati do iduće subote.

Tim Vanna za drugu emisiju nokauta vrijedno je radio s Lukom, Dinelom i Dorianom. Vanna ih opisuje kao veoma različite, a natjecatelji se međusobno podržavaju pohvalama na račun svojih vokala i ljubavi koju osjećaju prema glazbi. Iako je Dinela bila bolesna i nije mogla biti na svim probama, tim Vanna vrijedno je radio i na njezinu nastupu. U konačnici je odluka bila uistinu teška, a i sama mentorica radije bi da je ona pjevala pa da sada izbaci samu sebe. To nije bilo moguće i tako je Luka prošao dalje, a Dorian je dobio Vannin "možda". Hoće li ga to odvesti u iduću fazu natjecanja, vidjet ćemo u subotu.

Tim Gobac zatvorio je drugu emisiju nokauta. Sami natjecatelji šale se kako je njihov mentor "blesav" pa su i oni kao tim takvi. "Kakav mentor, takav tim", nasmijali su se svi zajedno, a Gobac im je dao važnu lekciju - da se popularan pjevač ne postaje samo dobrim pjevanjem, nego da je tu potrebno i malo glume, scenskog nastupa i uvjerljivosti te da je ovo natjecanje njihov početak rada na svemu tome. Gobac je odabrao jaku četvorku koju čine Nina, Gabriela, Luna i Mario. Oni su si dali i ime "MaGaLuNi". U timu i dalje ostaju Gabriela, Luna i Mario.

(A.Š.)

Povratak na vrh